Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskeleli muhtardan dikkat çeken Hüseyin Ayaz paylaşımı

Başiskele Belediye Başkan adaylığı için yaklaşık bir aydır saha çalışmalarını sürdüren Hüseyin Ayaz’a Başiskeleli bir muhtardan destek geldi

Başiskele Belediye Başkan adaylığı

Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz, son bir aydır sahaya indi. Son genel seçimlerde AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan, partisinden yeniden Başiskele Belediye Başkan adayı gösterilmek isteyen Hüseyin Ayaz için, Yeniden Refah Partisinden de aday olabileceği konuşuluyor. Ancak Yeniden Refah cephesi bu kulisi henüz doğrulamadı.

YASİN ÖZLÜ’DEN İNCE MESAJ

Başiskele’de Hüseyin Ayaz’ın adaylık çalışmaları tartışılırken, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, kendi döneminde yaptığı çalışmaların anlatıldığı programda bir mesaj da vermişti. Başkan Özlü, “Yerel seçimlere 6 ay gibi bir süre var. Bu kadar süre varken zamansız bir aday adaylığı, aday gündemi de var” demiş ve Hüseyin Ayaz’ın adaylığıyla ilgili konuşan isimlere mesaj göndermişti.

PAYLAŞIM YAPTI

O programdan iki gün sonra Başiskele Mahmutpaşa Mahalle Muhtarı Niyazi Mutlu’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Hüseyin Ayaz’ın fotoğrafını paylaşan Muhtar Niyazi Mutlu, “Kocaeli’ye gelmiş geçmiş, tanıdığım en çalışkan ilçe belediye başkanı Hüseyin Ayaz” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İsrail’in Lübnan’a yönelik hava saldırıların
Sıradaki Haber Gerginlik havayı vurdu! Beyrut seferleri iptal edildi