Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Adayı Baştürk: Dün söylediğimizi bugün unutmayacağız

CHP İzmit Gençlik Kolları kongresinde söz alan başkan adayı Oğuzhan Baştürk, tarihten aldıkları güven ile iktidara yürüyeceklerini ifade etti.

CHP İzmit Gençlik Kolları

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı olağan kongresi bugün öğle saatlerinde yapıldı. Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Lokalinde yapılan kongrede mevcut başkan Burak Akbulut yeniden aday olmadı. Çift listeli yapılan kongrede Oğuzhan Baştürk ve Çağdaş Eralp Demirdir yarıştı. 691 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongreye İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Caner Arduç, Gençlik Kolları İl Başkanı Zeki Karakadılar ve partili gençler katıldı.

“TARİHTEN ALDIĞIMIZ GÜVEN İLE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ”

Gençlik Kolları Başkan adayı Oğuzhan Baştürk partili gençler yaptığı adaylık konuşmasında, “Partimizin ihtiyacı olan azim ve kararlılıktır. Bu azim ve kararlılıkla gençlik kollarına adayım. Siyaset güven kurma sanatıdır. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız siyasette güvenin olduğunu genç arkadaşlarımıza kanıtlayacağız. Mevcut iktidar siyaseti bir yalancılık işi gibi göstermeye çalışıyor. Buna müsaade etmeyeceğiz. Gençlerin siyasete katılımını arttıracağız. CHP geçmişinden bugüne yeni fikirlerin filizlendiği bir parti olmuştur. Tarihten aldığımız bu güven ile iktidar yoluna yüreyeceğiz. Üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız.

“BASKICI İKTİDARA KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ”

Bu ülkeden gençler bir çok şey başardı. Bunları yaparken bazı değerlerimizi kaybettik. Bu yolda hepimizi safta görmek istiyoruz. Şartlar hiç bir zaman 1919’dan daha zor değildir. Atatürk gençliği görevinin başındadır. Dün söylediğimizi bugün unutmayacağız. Bu baskıcı iktidara karşı mücadele edeceğiz. Atatürk’ün partisini iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

OĞUZHAN BAŞTÜRK’ÜN LİSTESİ
Gencer Güngördu
Furkan Soydan
Deniz Berker Çakar
Cansu Zeynep Sapmaz
Asude Önen
Eylül Sıla Can
Adem Kayahan
Umuthan Taner
Hüseyin Meşe
Batur Kılıç
Pelin Tekoğlu

Çağdaş Eralp Demirdir: Yarış gençler arasında olmadı