Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan adayı komutana “o… ç…” dedi!

Niğde Hacıabdullah belediye başkan adayı AK Partili Babaoğlan Altun konuşmasında jandarma komutanı hakkında “O… ç…” ifadelerini kullandı.

Niğde Hacıabdullah belediye başkan

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken adaylar sık sık halk toplantılarında boy gösteriyor. Bazı adaylar halka hitaben yaptıkları konuşmalarda “samimiyetin” dozunu kaçırıyor. Son olarak Niğde Hacıabdullah belediyesinin AK Parti başkan adayı Babaoğlan Altun, konuşmasında jandarma komutanına küfür etti.

“TAM BİR O… Ç…’SUN”
Başkan adayı Babaoğlan Altun, seçim gecesinde yaşadığı bir anısını vatandaşlara anlattı. Altun, “Arabanın peşinden jandarmanın peşine vardım. Dedim ki komutana: ‘Tam bir O****u çocuğusun” dedi. Bu sırada, konuşma sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlanıyordu.

“BAŞKANIM CANLI YAYINDAYIZ”
Bu sözler dinleyenler arasında gülüşmelere neden olurken partililer, “Başkanım canlı yayındayız” şeklinde uyarıda bullundu.
İstifini bozmayan Altun, “Şimdi buraya kimseyi almayın. Tutanakları götürün, Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edin. Olay bitsin.”

ADAYLAR AĞZINI BOZDU!
Daha önce de AK Partili Balıkesir Bandırma Belediye Başkanı adayı Mehmet Cemal Öztaylan, tarla fiyatları nedeniyle tartıştığı vatandaşa eliyle “nah” hareketi yapmıştı.

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde ise tekrar aday gösterilen Belediye Başkanı Mehmet Kale ise vatandaşlara hitap ettiği sırada “Başka birisi olsa kapıyı üstüne kitler, s…. eder” ifadelerini kullanmıştı.