Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Büyükakın müjdeyi verdi: İhalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile Körfez – Derince – İzmit – Kartepe Metro Hattı’nın proje ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından Körfez – Derince – İzmit – Kartepe Metro Hattı Projesinin ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi. Yeni metro hattı ile birlikte Körfez ile Kartepe arasındaki ulaşımım rahatlaması hedefleniyor.

“İHALE YAPILDI”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ulaşım Master Planımızda yer alan ve üzerinde hassasiyetle çalıştığımız Körfez – Derince – İzmit – Kartepe Metro Hattı Projemizin ihalesi yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2024 yatırım programına alınan metro hattı, 61 MİLYAR TL YATIRIM bedeli ile Kocaeli’de tek seferde hayata geçirilecek en büyük yatırım olacak. Yıllık 100 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak metro hattı için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”