Başkan Özlü başarılı sporcuları ağırladı

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Türkiye Bedensel Engelliler Para Powerlifting Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları belediyede ağırladı.

Başkan Özlü başarılı sporcuları ağırladı

ÇOK ÖNEMLİ BAŞARI

Başiskele’de spora ve sporculara büyük değer veren ve her zaman sporcuların destekçisi olan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Bedensel Engelliler Para Powerlifting Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren Başiskele Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcularını misafir ederek sevinçlerine ortak oldu.

Başkan Özlü başarılı sporcuları ağırladı - Resim : 1

HOŞ SOHBET

Şampiyonada 79 kiloda kadınlar kategorisinde şampiyon olan Şevval Kutlu, 45 kiloda kadınlar kategorisinde şampiyon olan Şulenur Aktay ve 72 kiloda Türkiye 2'ncisi Tahir Alacan, Başiskele Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Ferhat Solakoğlu ve beraberindekiler ile birlikte Başkan Özlü'yü ziyaret etti. Başarılı sporcularla sohbet eden Başkan M. Yasin Özlü, Başiskele'yi başarılı bir şekilde temsil ederek dereceye giren sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Kaynak: BÜLTEN