Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başpehlivanlardan Bozkurt Selamı ile millilerimize TAM DESTEK!

663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri duygusal anlara sahne oldu. Başpehlivanlardan “Bozkurt Selamı” ile millilerimize tam destek geldi.

663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri

İŞGÜZAR UEFA

Bu yıl 663.’sünün yapıldığı ve dünyanın takip ettiği Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nden tüm dünyaya ders niteliğinde bir mesaj verildi. Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 tur maçında Türkiye’nin Avusturya’yı 2-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından Karamürselli Merih Demiral sevincini Bozkurt işareti yaparak kutlamıştı. İşgüzar UEFA bu sevincinden ötürü Merih Demiral’a 2 maç ceza verdi ve bu karar ülkede büyük bir tepki ile karşılandı.

İBRAHİM TÜRKİŞ’İN DÜŞÜNCESİ

Skandal karar Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde de kınandı. Ülkenin gurur abideleri başpehlivanlarımız hep birlikte “A Milli Takımımıza Başarılar Dileriz” pankartı taşıdı ve bu esnada Bozkurt işareti ile millilerimize selam gönderdi. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş’in bu fikri tüyleri diken diken etmeye yetti. Başkan Türkiş, pehlivanlar ve güreş camiası akşamki Hollanda maçında A Milli Futbol Takımımıza başarı dileğinde bulundu.