Baştan sona "yanlış" dedi: Herkesi ÇED'e davet etti

Kandıra'da yapılması planlanan çöp tesisi hakkında açıklama yapan İzmit Kandıra Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği (İZKANDER) Başkanı Ömer Özkan, herkesi tesisle alakalı ÇED toplantısına davet etti.

Baştan sona "yanlış" dedi: Herkesi ÇED'e davet etti

Kandıra'da yapılması planlanan çöp tesisi hakkında açıklama yapan İzmit Kandıra Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği (İZKANDER) Başkanı Ömer Özkan, tesisle alakalı ÇED toplantısına katılacaklarını ifade ederek "tüm Kocaelili hemşehrilerimizi toplantıya davet ediyoruz" dedi.

BAŞTAN SONA YANLIŞ

Özkan, ilk günden beri takibini bırakmadıklarını söylediği tesisle alakalı olarak bu konuda her platformda tesis için belirlenen bölgenin baştan sona yanlış olduğunu dile getirdi.

DAVET ETTİ

İZAKANDER, gelinen süreçte Kandıra bölgesinde ısrarcı olunduğu görülmesi üzerine, başkanı Ömer Özkan'ın 2023 tarihinde katıldığı tv programında çöp tesisi ile alakalı açıklamasını tekrar gündeme taşıdı. Özkan, yaşanan gelişmeler sonrasında 12.08.2024 saat 10:00'da Kandıra Namazgah Kültür Merkezi'nde ilk çöp ÇED toplantısına tam kadro katılacaklarını ve halka açık bu toplantıya tüm Kocaeli hemşehrilerini davet ettiğini belirtti.

Kaynak: Murathan Birinci