Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başvuru yapan anında 2 bin 500 TL’yi cebine koyar! Akbank, yılın kampanyasını duyurdu! Son tarihi kaçırmayın

Yeni kampanyaları devam eden bankaların gerçekleştirmiş olduğu kampanyaları kapsamında 2 bin 500 TL ödeme yapılacağı ortaya çıktı. Açıklama Akbank’tan geldi. İşte ayrıntılar…

Yeni kampanyaları devam eden

Özellikle son yıllarda banka tercih ederken önemli bir hale gelmiş olan banka kampanyaları, kart kullanıcıları gibi bankalarda hesap açan kişilerin de yakından takip etmeye başladığı alanlardan biri haline dönüştü. Bu kapsamda birçok banka kampanyalarını peş peşe açıklarken; bazı bankaların gerçekleştirmiş olduğu kampanyalar, nakit kazanmak isteyen banka müşterileri için yeni yeni fırsatlar ortaya çıkarmaya başladı. Bu kapsamda yeni bir fırsat açıklaması da Akbank’tan geldi.

Birçok avantajlı kampanyayı sağlamasıyla son zamanlarda öne çıkan bankalardan biri olan Akbank’tan yeni bir kampanya açıklaması daha geldi. Hazırlamış olduğu yeni kampanya kapsamında başvuru yapan kişilere nakit ödeme gerçekleştireceğini duyuran Akbank, gerçekleştirmiş olduğu bu kampanya kapsamında kasım ayı fırsatını duyurdu. Nakit ödeme için şartlarını bildiren Akbank, kampanyadan yararlanabilecek olan kişileri de açıkladı. İşte Akbank’ın yeni kampanyası ve kampanya koşulları…

AKBANK, YENİ KAMPANYASINI BAŞLATTI

Yeni bir kampanyayı devreye aldığını duyuran Akbank, son başvuru tarihi 30 Kasım olan bu kampanya kapsamında şartları sağlayan müşterilerine 2 bin 500 TL ödeme yapacağını duyurdu. Kampanyanın şartları kapsamında daha önce Akbank’tan Axess kredi kartı almamış olan ve 30 Kasım 2023 tarihine kadar ilk kez Axess karta başvuru yapacak olanların bu ödemeden yararlanabileceğini bildiren Akbank, kart onayını alan müşterilerinin ödemeleri alabileceğini belirtti. Akbank’ın ödemeleri hangi koşulda gerçekleşeceğine ilişkin açıklaması da ortaya çıktı.

KAMPANYA KAPSAMINDA 2 BİN 500 TL ÖDENECEK

İlk kez Axess Kart başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan Akbank müşterilerinin kampanyaya Juzdan, Akbank Mobil ya da SMS ile katılması halinde 2 bin 500 TL ödeme yapacak olan banka, bu ödemelerin hangi koşulla gerçekleşeceğini de duyurdu. Bu kapsamda 15 Aralık 2023 tarihine kadar market ve akaryakıt sektörlerinde yapılacak olan her 2 bin 500 TL ve üstü harcama dahilinde 250 TL hediye edecek olan Akbank, toplamda 2 bin 500 TL ödeme yapacağını bildirdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu
Sıradaki Haber TÜPRAŞ’ın beklediği haber geldi! Uluslararası karar açıklandı