Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Batalla’lı Nilüfer Belediyespor’u İzmitli Mustafa Kaya yıktı! “2-3”

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta üçüncü sırada yer alan Burhaniye Belediyesi’nin İzmitli yıldızı Mustafa Kaya, deplasmanda lider konumda yer alan ve Bursasporlu eski futbolcu Batalla’nın çalıştırdığı Nilüfer Belediyesi’ne attığı 3 golle maçın kahramanı oldu.

Bölgesel Amatör Lig 3.

ETKİLEYİCİ BİR SEZON

İlimizin başarılı futbolcuları arasında yer alan başarılı kanat forvet Mustafa Kaya bu sezon Balıkesir BAL takımlarından Burhaniye Belediyespor forması ile çok etkileyici bir sezon geçiriyor. İzmitli futbolcu deplasmanda oynanan Nilüfer Belediyespor maçında alınan 3-2’lik galibiyetin mimarı oldu. Şampiyonluğa gün sayan rakibi karşısında Burhan Belediye’ye galibiyeti getiren 3 golü de Mustafa Kaya kaydetti.

9 GOL 13 ASİST

Bu sezon toplam gol sayısını 1 kupa, 8 de lig olmak üzere 9’a çıkaran ve 13 de gol pası veren Mustafa Kaya, Nilüfer takımına gollerini 42, 45+7 ve 90+9’da attı. Sahada 9 kişi kalmasına rağmen elde edilen sansasyonel galibiyetin ardından Balıkesir ekibi puanını 44’e çıkardı. Sezonu bir bakıma tamamlayan Burhaniye kalan maçlarına prestij için çıkacak. Burhaniye’de kariyer sezonlarından birisini geçiren 1996 doğumlu Mustafa Kaya ise sezon bitimi ile birlikte gelecek olan teklifleri değerlendirecek.