Baturman'a ailesinden tam destek!

Seçim öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Ensar Baturman; Kocaeli'nin sevilen isimlerinden ve Kocaelispor'un efsane isimlerinden biri olan Türk eski Millî Futbolcu ve teknik direktör amcası Bülent Baturman’ı ziyaret etti.

Baturman'a ailesinden tam destek!

Yerel seçimlerine bir gün kala seçim öncesi Deva Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Ensar Baturman amcası Kocaelispor'un eski futbolcularından ve teknik direktörlerinden, eski millî futbolcu Bülent Baturman’a ziyarette bulundu.

TAM DESTEK

Bu özel buluşmada Bülent Baturman'ın eşi Ayşen Baturman ve ailenin değerli büyüğü, anneanne Münevver Hanım vardı. Bülent Baturman ve ailesi, Ensar Baturman'a seçim sürecindeki yolculuğunda başarılar diledi. Ensar Baturman, destekten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Baturman ailesine hayır duaları için teşekkür etti. Kocaeli'nin her kesiminden desteklerini esirgemeyen vatandaşlarına karşı minnettar olduğunu da ifade etti. Bu anlamlı ziyaret, ailenin önemini, Kocaeli'nin birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirirken, seçim atmosferine de pozitif bir enerji kattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ