"BAY KEMAL OUT ÖZGÜR EFENDİ IN" Erdoğan’dan seçim mesajları

AK Parti Tanıtım Toplantısında ana muhalefet partisi hakkında eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel için "31 Mart seçimlerinde Özgür efendiyi de özgürleştireceğiz" şeklinde konuşması dikkat çekti.

"BAY KEMAL OUT ÖZGÜR EFENDİ IN" Erdoğan’dan seçim mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Haliç'teki Kongre Merkezinde AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. 26 ilin belediye başkan adaylarının açıklandığı törende konuşan Erdoğan, seçim öncesi ana muhalefet partisine göndermelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören sırasında yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel için "31 Mart seçimlerinde Özgür efendiyi de özgürleştireceğiz" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

“CHP BUNLARA KUYRUK TUTUYOR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Her karışı terle ve kanla sulanmış vatan topraklarında ameliyat yapmaya çalışanlara meydanın boş olmadığını göstermek boynumuzun borcudur. Riyad'dan size ekmek çıkmaz. Tişörtleri farklı bir şekilde boyamak size bir şey kazandırmaz. Samimiyseniz, dürüstseniz bunu ülke genelinde milli ve yerli olarak ifade edin. İpleri emperyalist güçleri elinde olan terör örgütleriyle işleri olanlar varoluşlarının gerektirdiğini yapıyorlar. Asıl bizi üzen Türkiye'nin ana muhalefeti CHP'nin bunlara kuyruk tutuyor olmasıdır.

“ÖZGÜR EFENDİ DEMOKRASİ DÜŞMANLARINA SELAM ÇAKIYOR”

Özgür efendinin genel başkanlık macerası daha başlamadan gölgelerin altında bitmeye yüz tuttu. İnşallah 31 Mart seçimlerinde elde edilen zaferle aynı zamanda Özgür efendiyi de özgürleştireceğiz. Ama bunun için öncelikte teröristlere ve destekçilerine sahip çıkmaktan vazgeçmesi gerekiyor. Özgür efendi nerede bir demokrasi düşmanı varsa ya selam çakıyor ya da gidip sırtını sıvazlıyor. CHP Genel Başkanlığı koltuğunda hangi şartlarda oturtturulduğunu unutturabileceğini sanıyor. Biz kendisinin zincirlerinden kurtularak özgürleştirilmesini tercih ederiz. Yoksa milletimiz kendisini siyasetin tozlu raflarına kaldırarak bunu yapacaktır.”

Kaynak: HABER MERKEZİ