Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bayern Münih Galatasaray maçı ne zaman, hangi gün oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. A Grubu’nun 4. hafta maçında Galatasaray, zorlu bir deplasman maçı için Almanya’nın yolunu tutuyor. Rakip, güçlü kadrosu ve tecrübesiyle dikkat çeken Bayern Münih. Sarı-kırmızılılar, bu zorlu karşılaşmayı kazanarak gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Maçın Tarihi ve Saati

Temsilcimiz Galatasaray’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Almanya’nın köklü ekiplerinden Bayern Münih ile 8 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 23:00’de karşı karşıya geleceği açıklandı.

Yayın Bilgileri

Galatasaray’ın Bayern Münih ile oynayacağı bu kritik mücadele Exxen platformundan canlı olarak futbolseverlere ulaştırılacak.

Puan Durumu

Bayern Münih, grupta 9 puan ve +4 averaj ile lider konumda bulunurken, Galatasaray 4 puan ve -1 averaj ile ikinci sırada yer alıyor. Bu maç, grup içerisindeki puan durumu için büyük önem taşıyor.

Galatasaray’ın Muhtemel İlk 11’i

Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Muslera’nın yanı sıra, Boey, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Torreira, Zaha, Tete, Icardi gibi isimlerin ilk 11’de yer alması bekleniyor.

Galatasaray’ın Kalan Maçları

Grup maçlarının ilerleyen haftalarında Galatasaray’ı yoğun bir program bekliyor. 29 Kasım’da Manchester United’ı ağırlayacak olan temsilcimiz, 12 Aralık’ta ise Kopenhag’ın konuğu olacak.

Bu önemli deplasman maçı, Galatasaray’ın Avrupa arenasındaki hedefleri açısından büyük bir sınav niteliği taşıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının Allianz Arena’dan zaferle ayrılması için büyük bir umut ve heyecan içinde. Galatasaray’ın, Alman devine karşı ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor.