Bayern Münih Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Almanya Bundesliga'da 18. hafta kapsamında Bayern Münih, kendi evinde Werder Bremen'i ağırlayacak. Thomas Tuchel'in yönetimindeki Bayern Münih ile Ole Werner'in ekibi Werder Bremen arasındaki zorlu mücadele büyük bir heyecana sahne olacak.

Maçın Başlama Saati ve Yeri: Karşılaşma, Allianz Arena'da oynanacak ve Türkiye saati ile 17:30'da başlayacak. Futbol severler, bu önemli mücadeleyi kaçırmamak için saatleri şimdiden beklemeye başladı.

Yayın Bilgileri: Bayern Münih - Werder Bremen maçının yayını Alman hakem Marco Fritz'in yönetiminde gerçekleşecek. Türkiye'de bu mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler, beIN Sports 4 ve Tivibu Spor 1 kanallarını takip edebilirler.

Bayern Münih, ligdeki son maçında Hoffenheim karşısında sergilediği etkileyici performansla 3-0 galip gelirken, Werder Bremen ise deplasmanda Bochum ile 1-1 berabere kalmıştı.

Her iki takımın mücadeleci futbol anlayışları ve zorlu müsabaka geçmişleri, bu karşılaşmanın futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacağının sinyallerini veriyor. Futbol dünyası, Bayern Münih - Werder Bremen maçını heyecanla bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ