Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BBP’den MHP’ye… Kocaeli siyaseti bu açıklamayı konuştu!

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’nin TBMM açılışında DEM Partililerle tokalaşması sonrasında bir tepki de BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil’den geldi. Şengil, “Dem Partili teröristlerle el sıkışmayan, onlara gülücükler saçmayan bir partinin neferi olduğumuz için gurur duyuyoruz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi lideri

TBMM açılışında Dem Partililerle tokalaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündemdeki yerini koruyor. Cumhur İttifakı’nda yer alan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Bahçeli’yi şu sözlerle eleştirmişti, “Bizim tavrımız net. Ben mecliste olduğum dönemde PKK’nın siyasi uzantısı olduğu herkes tarafından malum olan ve kendileri tarafından da reddedilmeyen sözde siyasi partinin meclis başkan vekilinin yönettiği hiçbir oturuma katılmadım. Hiçbirisi ile selamlaşmadım, hiçbirisinin elini de sıkmadım. Kanlı ve hain PKK terör örgütünü reddedene kadar onlarla ilişkisini tamamen kesene kadar da bu tavrımız kararlı bir şekilde sürecektir”.

“HERKES KÖŞESİNİ ONA GÖRE SEÇSİN”

Bir tepki de BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil’den geldi. Şengil sosyal medyada Kocaeli Bölge Koordinatörü Metehan Küpçü’yle el sıkışarak paylaştığı mesajında TBMM’de gerçekleşen el sıkışmayı eleştirerek, “Dem Partili teröristlerle el sıkışmayan, onlara gülücükler saçmayan bir partinin neferi olduğumuz için gurur duyuyoruz. Biz birbirimize güleriz, birbirimizle tokalaşırız. Herkes köşesini ona göre seçsin.” ifadelerini kullandı.

SÜREÇ NASIL DEVAM EDECEK?

Yaşanan tüm son hadiseler sonrasında Cumhur İttifakı içerisinde yer alan iki parti arasında nasıl bir süreç izlenecek merak konusu.