Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

BDDK Başkan Yardımcısı’nın düğünü ve 350 bin TL’lik altın takılar

BDKK yani Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Aydın Beyin geçtiğimiz gün düğünü çok konuşulmuştu.

Bir çok gazeteci ve siyasi lider bu düğünü öyle bir ballandıra ballandıra anlattılar ki düğünün tüm video görüntülerini ve detaylarını inceledim.  Gelecek Partisi genel başkanı sayın Davut Güloğlu gibi ünlü isimlerinde aralarında bulunduğu bir çok siyasi lider taarruza geçti.

BDDK 1999 yılında bankaları, leasing ve factoring şirketleri ile finans kurumlarını denetlemek için kurulmuş bir kurum. Ve bu kurum 2018/1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesinde ise 27.04.1984 tarih ve 3046 sayılı Kanun’un 19/A maddesi uyarınca Kurumun ilişkili olduğu bakanlık Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak belirlenmiştir.

BDDK’nın başkan yardımcısı geçtiğimiz gün dünya evine girerek kendi iş dünyasından bir çok önemli ismi düğününe davet etmişti. Bddk başkan yardımcısının düğününe yok efendim bankaların genel müdürleri ile ceoları gitmiş. Peki soruyorum size  bu düğüne kim gidecekti, çaycı Mehmet amca ile ayakkabıcı Ali abi mi ? Tabii ki iş insanları ve iş dünyası gidecek.

Giden bankaların ve yöneticilerin isimlerini neden açıklamıyorsunuz ? Bir an da neden bu kadar çok büyüttünüz bu olayı anlamış değilim.

150 ile 350 bin tl aralığında altın takmışlar.  Bu altınlar nerede takıldı ? Hani nerede bu altınların video görüntüleri, gösterin Allah rızası için gösterin bizlerde görelim.

Yok neymiş efendim takı töreni iki saat sürmüş, siz en son ne zaman düğüne gittiniz, kalabalık düğünler zaten  1 ile 2 saat aralığında sürüyor.  Ayrıca damat ve gelinin bulunduğu sahnede sağda ve solda olmak kaydıyla toplam iki adet takı kutusu bulunuyor. Herkes takılarını kutulara atıyor. Kutuların her birinin bir deliği bulunuyor bu delik küçük bir delik. Yani 150 ile 350 bin tl’lik takıların sığabileceği kadar büyük değiller.

Bir de düğüne 100 tane çelenk gönderilmiş. Sizin sosyal çevreniz yoksa bizler ne yapalım. Ortalama bir düğünde bile 30-40 tane çelenk geliyorken, Nokta Medya olarak iki sene önce bizlerin açılışına bile 72 tane çelenk geldi, siz hala neyden bahsediyorsunuz.

Tek üzüldüğüm konu iki genç insan dünya evine girerken bir an da bu derece saldırı altında kalmaları. Yalan haberlerle genç çiftin mutluluklarına gölge düşürülüyor olması.

Bir diğer önemli konu ise yine medyanın orantısız güç kullanması. Yok neymiş siyasi liderler akın etmiş. MHP gövde gösterisi yapmış. Yahu eski İç İşleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu dışında bir kaç tane de orta düzey isim dışında kimler vardı da bu kadar iddialı açıklamalar yaptınız. Hadi söyleyin.

Kısacası muhalefet eski günlerin intikamını alırcasına medya üzerinden saldırıda bulunuyor, inanın gündemi o kadar saçma haberlerle oyalıyorlar algı yaratıyorlar ki çok sinirleniyorum.

Tekrar ediyorum gündemimiz ekonomi , kadın cinayetleri , çocuklara karşı ve hayvanlara karşı işlenen suçlar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER