Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURU SON TARİH 28 HAZİRAN 2024: Bedelli Askerlik Ücreti Ne Kadar Olacak? Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu?

MSB bedelli askerlik başvurusu için son tarih geldi çattı. 28 Haziran Cuma günü işaret edilen bedelli askerlik başvuru ve ödemelerinde yeni katsayının hesaba katılacağı tarih belli oldu. Temmuz ayında yapılacak zam öncesi son başvuru sürecine girildi. Peki, bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? 2024 bedelli askerlik ne kadar oldu? İşte bedelli askerlik ücreti 2024 temmuz..

MSB bedelli askerlik başvurusu

Vatani görevini yerine getirecek olan yükümlülerin merak ettiği bedelli askerlik ücreti 2024 temmuz araştırılmaya başladı. Temmuz zammından etkilenmemek için acele eden yükümlüler en çok merak ettikleri sorulara yanıt aradı. Milli Savunma Bakanlığı bedelli askerlik başvurularında esas alınacak son tarihi duyurdu. Peki, bedelli askerlik ne kadar oldu? Bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? İşte bedelli askerlik başvuru son tarih..

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURU SON TARİH

2024 haziran ayının bitmesine sayılı gün kala bedelli askerlik başvuru için son tarih 28 Haziran Cuma olarak duyuruldu. MSB açıklamasında bedelli askerlik hizmetinden faydalanmak isteyen yükümlülerin 182,609,04 TL tutarından ödeme yapması için son tarihin 28 Haziran 2024 olduğu duyuruldu. Temmuz zammından etkilenmemek için başvurularınızı 28 Haziran 2024 tarihine kadar tamamlamayı unutmayın.

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR OLACAK?

Bedelli askerlik zammı ne zaman temmuz ayında yapılacak maaş zamlarına paralel olarak bedelli askerlik ücreti yükselecek. Şu an 182.609,04 TL olan bedelli askerlik ücreti yeni katsayı oranına göre yükselişe geçecek. Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, “Bedelli askerlik hizmeti kapsamında geçerli olan bedel ve ek bedel tutarı Askeralma Kanunu gereğince 01 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla memur aylık katsayısına göre güncellenecektir. Mevcut bedel tutarı üzerinden bedelli askerlik hizmetine müracaat etmek isteyen yükümlülerin 28 Haziran 2024 tarihine kadar müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlamaları önem arz etmektedir” denildi.