BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURU ÜCRETİ SON DAKİKA: Bedelli Askerlik Nasıl Başvurulur? Bedelli Askerlik Ücreti Nereye Yatırılır? Bedelli Askerlik Ne Kadar Olacak?

Askerlik hizmetini yerine getirecek olan çok sayıda yükümlünün gündeminde yer alan bedelli askerlik son dakika açıklaması geldi. Temmuz ayında güncellenecek maaşların ardından bedelli askerlik fiyatları yükselişe geçti. MSB bedelli askerlik duyurusu yaptı. Peki, bedelli askerlik nasıl başvurulur? Bedelli askerlik ücreti nereye yatırılır? İşte yanıtı..

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURU ÜCRETİ SON DAKİKA: Bedelli Askerlik Nasıl Başvurulur? Bedelli Askerlik Ücreti Nereye Yatırılır? Bedelli Askerlik Ne Kadar Olacak?

2024 yılında 182.609,04 TL olan bedelli askerlik fiyatı güncellendi. MSB'den gelen açıklamanın ardından çok sayıda kişi bedelli askerlik ne kadar olacak sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Mevcut bedel tutarı üzerinden bedelli askerlik hizmetine müracaat etmek isteyen yükümlüler için son tarih verildi. Arama motorlarında bedelli askerlik nasıl başvurulur sorgusu başladı. Peki, bedelli askerlik ücreti nereye yatırılır? Bedelli askerlik başvuru nasıl yapılır? İşte yanıtı..

BEDELLİ ASKERLİK NASIL BAŞVURULUR?

Bedelli askerlik ücreti Temmuz ayındaki memur maaş zammı ardından yükselecek. şu an 182,609,04 TL olan bedelli askerlik başvuruları yeni zamla birlikte alınmaya başlayacak. Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, "Bakanlık bedelli askerlik hizmeti kapsamında geçerli olan bedel ve ek bedel tutarı Askeralma Kanunu gereğince 01 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla memur aylık katsayısına göre güncellenecektir. Mevcut bedel tutarı üzerinden bedelli askerlik hizmetine müracaat etmek isteyen yükümlülerin 28 Haziran 2024 tarihine kadar müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlamaları önem arz etmektedir" denildi.

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NEREYE YATIRILIR?

28 Haziran tarihine kadar 182.609,04 TL olan bedelli askerlik ücreti 2024 temmuz ayında zamlanacak. Bedelli askerlik ücreti Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Emlak Katılım Bankası, Defterdarlıklar veya Malmüdürlüklerine T.C. Kimlik Numarası beyan ederek yatırılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ