Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bedelli Askerlik Ne Zaman Açıklanıyor BELLİ OLDU! Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı Mı? Bedelli Askerlik Şehirleri 2024! MSB Bedelli Askerlik Duyuru

MSB bedelli askerlik 2024 araştırması hızlandı. 24 Ocak Çarşamba günü gündeme gelen bedelli askerlik sonuçları merak edildi. Çok sayıda adayın gündeminde ilk sırada yer alan bedelli askerlik yerleri açıklandı mı araştırıldı. MSB bedelli askerlik duyuru geldi. Peki, bedelli askerlik açıklandı mı? İşte yanıtı..

MSB bedelli askerlik 2024

MSB bedelli askerlik duyuru geldi. Vatani görevini yapmak için hazırlanan adaylar bedelli askerlik sonuçları ekranına odaklandı. Çok sayıda vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan bedelli askerlik celp dönemleri belli oldu mu merak konusu oldu. Askerlik yükümlülerinin dört gözle beklediği bedelli askerlik açıklandı mı araştırıldı. Milli Savunma Bakanlığı flaş haber geldi. Peki, bedelli askerlik şehirleri 2024 belli mi? Bedelli askerlik ne zaman açıklanıyor? Bedelli askerlik yerleri ne zaman belli olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve bedelli askerlik illeri..

MSB BEDELLİ ASKERLİK İLLERİ AÇIKLANDI MI?

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü son dakika açıklaması geldi. Askere gidecek olan vatandaşları ilgilendiren MSB bedelli askerlik duyuru bedelli askerlik sonuçları ilan edileceği tarih verildi. MSB’den yapılan açıklamada, “2024 yılında bedelli askerlik statüsünde silahaltına alınacak yükümlülerin sınıflandırma sonuçları 25 Ocak 2024 tarihinde e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden duyurulacaktır. 25 Ocak 2024 (bu tarih dâhil) tarihinden sonra bedelli askerlik hizmetinden vazgeçen yükümlüler yeniden bedelli askerliğe müracaat edemeyecektir” denildi. Sonuç olarak MSB bedelli askerlik illeri 25 Ocak Perşembe günü belli olacak.

BEDELLİ ASKERLİK ŞEHİRLERİ 2024

Milli Savunma Bakanlığı milyonları ilgilendiren açıklamayı yaptı. MSB yayınladığı askerlik celp ve sevk duyurusuna göre bedelli askerlik yerleri e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden öğrenilecek. Adaylar T.C kimlik numarası ve şifreleri ile e-Devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarını sorgulayabilecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan Mali ve Sosyal Haklar genelgesine göre bedelli askerlik tutarı 2024 yılında 182 bin 609 TL 4 kuruş oldu. Bedelli askerlik ücreti 1 Ocak ile 30 Haziran 2024 dönemi için geçerli olacak.

BEDELLİ ASKERLİK ŞEHİRLERİ 2024 EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ