Behzat Ç. 2. sezon ne zaman başlıyor? Behzat Ç. hangi kanalda?

Ekranların unutulmaz dizilerinden biri olan Behzat Ç'nin BluTV'deki yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin merakla beklenen ikinci sezonunun yayın tarihi nihayet belli oldu. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde olduğu dizi, 7 Aralık'ta izleyicilerle buluşacak.

Behzat Ç serüveninin devamını anlatan bu eşsiz yapımda Ortaks Yapım imzası bulunuyor. İlk sezonuyla büyük ilgi gören dizi, ikinci sezonuyla yine ekranlara damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgilere göre; dizinin kadrosunda Erdal Beşikçioğlu'nun yanı sıra İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç gibi başarılı oyuncular yer alıyor. İkinci sezonda kadroya katılan yeni isimler ise Özge Yağız, Selen Öztürk, Sergen Deveci, Alper Kut ve deneyimli oyuncu Devrim Yakut olarak sıralanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Devrim Yalçın otururken, senaryosunu yetenekli kalem Ercan Uğur yazıyor.

Bu özel yapımın yeni sezonu, izleyicilere yine nefes kesen anlar yaşatacak gibi gözüküyor. Tüm dizi severlerin takvimlerine not alması gereken bu tarih, 7 Aralık!