Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Behzat Ç.’ye hayat vermişti… CHP’den aday oldu!

Behzat Ç karakteri ile ününe ün katan oyuncu Erdal Başikçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak önerildi.

Behzat Ç karakteri ile

HP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK), ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak önerildi. CHP Parti Meclisi (PM) öneriyi kabul ederek adaylığı onayladı.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970’te doğdu. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji’nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi. Mezun olduğu yıl 1993’te Devlet Tiyatroları’nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda ise Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda müdür vekili olarak görev yaptı. Hayat Var, Eve Giden Yol, Barda gibi ünlü filmlerde rol aldı.

BEHZAT Ç. KARAKTERİNİ OYNADI

Behzat Ç dizisindeki komiser rolüyle tanınan tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, mevcutta Ankara Devlet Tiyatrosu’ndaki görevine devam ediyor. Beşikçioğlu, Ayşe Kulin tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanan Vali dizisinde 2006 – 2008 yılları arasında Vali Recep Yazıcıoğlu’nu canlandırdı.