Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bekir Aksoy hangi dizilerde oynadı? İnci Taneleri Cenk karakteri kimdir? İşte detaylar…

Doktorlar dizisiyle ününe ün katan Bekir Aksoy, son günlerde İnci Taneleri dizisi, Cenk karakteri ile yeniden izleyicilerin gözdesi oldu. Peki İnci Taneleri dizisi Cenk kimdir? Bekir Aksoy kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Doktorlar dizisiyle ününe ün

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi, yeni sezonunda izleyicileri heyecanlandıran bir transferle gündeme geldi. Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka’nın paylaştığı bu diziye, Bekir Aksoy da katılarak Cenk karakterine hayat veriyor.

DOKTORLAR SUAT KİMDİR?

Doktorlar dizisindeki Suat rolüyle tanınan Bekir Aksoy, İnci Taneleri’nde Cenk karakterini canlandırıyor. Hikayede, Piraye’nin yanında yer alarak önemli bir rol üstlenen Cenk karakteri, dizinin seyrini değiştirecek gelişmelere katkıda bulunuyor.

KARİYERİ…

18 Mart 1969 tarihinde Ankara’da doğan Bekir Aksoy, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. Oyunculuk kariyerine Dormen Tiyatrosu ve Kent Oyuncuları’nda başlayan Aksoy, birçok yapımın yanı sıra Doktorlar dizisindeki Suat karakteriyle geniş kitlelerin tanıdığı bir isim haline geldi. İnci Taneleri dizisiyle tekrar ekranlara dönen Aksoy, Türk televizyonunun sevilen yüzlerinden biridir.

DİZİLERİ

  • Doktorlar (2006-2009)
  • Yahşi Cazibe (2011-2012)
  • Türk Malı (2010)
  • Çiçek Taksi (1995) gibi projelerde rol almıştır.