Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bekir Yurdagül TCG Anadolu’yu hedef aldı: Savunmasız, dev bir demir kütle!

CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül, İzmit Körfezi’ne demirleyen Türkiye’nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu hakkında, “Savunmasız, dev bir demir kütle” dedi.

CHP Kocaeli eski Milletvekili

CHP siyasetinin ilimizdeki tanınmış isimlerinden eski milletvekili Bekir Yurdagül, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla İzmit Körfezi’ne demirleyen TCG Anadolu’yu eleştirdi. Yurdagül, Türkiye’nin en büyük askeri gemisi olan TCG Anadolu için şunları söyledi:

“TAM YARIM ASIR ÖNCE”

“TCG Anadolu’yu gezip görmek için uzun kuyruklar oluşturan İzmit’li hemşerilerimiz, acaba bundan tam yarım asır önce 70’li yıllarda hemen yanı başlarındaki Gölcük Tersanesi’nde günün son teknolojileriyle donatılmış firkateynler ve denizaltıların bu ülkenin mühendisleri ve işçileri tarafından imal edilip donanmamıza katıldığını biliyorlar mı acaba?

“VURUŞ GÜCÜ OLMAYAN”

Yine İzmitliler, TCG Anadolu’nun bir uçak gemisi olmadığını biliyorlar mı acaba? Bir eski tersaneci olarak söylemek isterim ki mevcut haliyle söz konusu gemi savunmasız, vuruş gücü olmayan yüzen dev bir demir kütle sadece!”

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Sırf muhalefet etmek için edilmiş gereksiz bir söz. Tüm benzer uçak gemileri savunmasız demir yüzen kütledir yani bir nevi adadır. Onun savunması için etrafında bir çok gemiden oluşan bir filo vardır. Bu ne aymaz bir ifade…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?