Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bekir Yurdagül’den İl Başkanlarına; Yuh olsun size

CHP eski Milletvekili Bekir Yurdagül, Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklayan İl Başkanlarına sert bir şekilde tepki gösterdi.

CHP eski Milletvekili Bekir

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan 38. Olağan Kurultay öncesi destek savaşları kızıştı. Partinin 55 il başkanı, genel başkanlık seçiminde Kılıçdaroğlu’nu desteyeceklerini açıkladı. Aralarında Kocaeli İl Başkanının da bulunduğu il başkanlarına kimi partililer tepki gösterdi. CHP’nin eski Kocaeli Milletvekili Bekir Yurdagül, en sert tepki gösteren isimler arasında yer aldı. ‘Yuh olsun size’ başlığı ile açıklama yapan Yurdagül, “Kesin olan birşey varsa siz ne partinizi ne ülkenizi seviyor ve düşünüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

“EMİR KOMUTA İÇİNDE PARTİCİLİK”

“YUH OLSUN SİZE!” başlığı ile açıklama yapan Yurdagül, şu ifadeleri kullandı; “Bunlar gerçekten tepeden tırnağa sokaktan, halktan, gerçeklerden kopmuşlar. Kendi küçük dünyalarında siyaset yaptıklarını zannediyorlar. 95 milletvekilinden sonra 55 il başkanı da destek açıklaması yapmış Kılıçdaroğlu için. Ya arkadaş madem böylesi bir güce, delegasyona sahipsiniz Özgür Özel, benim gibi sizi de kesmiyorsa çıkarın helâl süt emmiş bir aslan sosyal demokratı(!) yeni bir sayfa açın! Kesin olan birşey varsa siz ne partinizi ne ülkenizi seviyor ve düşünüyorsunuz. Alışmışsınız emir komuta içerisinde particilik yapmaya, tutunmuşsunuz liderinizin ceketine ikbal peşinde koşmaya devam ediyorsunuz. Yerel seçimlere şunun şurasında beş ay kaldı, göreceksiniz bakalım size rağmen seçmen, tıpış tıpış sandığa gidip, ‘sen çok yaşa padişahım, emriniz olur’ diyecek mi? Artık bunun vebali sizin üzerinizde, ona göre.”