Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bekirpaşa Masterler bu sezon da şampiyonluk istiyor

Geride bıraktığımız sezon şampiyonluklara ambargo koyan Full Medya Bekirpaşa Masterler bu sezon da kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Geride bıraktığımız sezon şampiyonluklara

GEÇEN SEZONA DAMGA VURDULAR

Geçtiğimiz sezon Marmara Masterler Ligi, Olgunlar Futbol Turnuvası ve Antalya’daki Türkiye Masterler Ligi şampiyonlukları ile hayli dikkat çeken, başkanlığını Şenol Çiçek’in yaptığı Full Medya Bekirpaşa Masterler yeni sezonda da kupalara ambargo koymak istiyor. Sarı siyahlılar güçlü kadrosu ile dikkat çekerken, ilimizi bu yıl da başarı ile temsil etmenin planlarını yapıyor.

TÜM KUPALARA TALİBİZ

Bünyesinde bir döneme damga vurmuş futbolcuları barındıran İzmit ekibinde, amatöre sunduğu destekle öne çıkan iş insanlarından, takımın kurucu başkanı Şenol Çiçek “Daha önce de ifade ettim, tekrar ediyorum. Buradaki temel amacımız futbol oynamayı özleyen ya da bu keyfi daha güzel, profesyonel bir ortamda tatmak isteyenleri futboldan koparmamak. Ekibimiz kaliteli isimlerden oluşuyor. Bu sezonda da, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi 3’te 3 yapmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak temel amacımız eğlenmek, futboldan keyif almak” dedi.

FULL MEDYA BEKİRPAŞA MASTERLER KADROSU

Şenol Çiçek – Kaptan
Sertal Saral
Erdoğan Özcan
Necati
Fatih Üstüner
Serken Ürküt
Gökmen Ürküt
Hasan Doğan
Hamit Çil
Engin Esmer
Ferdi Aksakal
Bülent Kurt
Ümit Kahya
Ömer Çalık
Çağrı Şimşek
Sinan Karadaş
Harun Kayraldağ