Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye başkanı bu pisliğe isyan etti, “Yorum sizin” diye paylaştı!

Kandıra’da karavan tatilcilerinden çok çirkin hareket. Bazı karavan sahiplerinin foseptiklerini denize akıttığı görüldü

Kandıra’da karavan tatilcilerinden çok

Karavan tatili son yıllarda oldukça popüler. Özellikle pandemi sonrası gelişen süreçte karavanların değerinin çok daha fazla arttığını gözlemliyoruz. Karavan tatili hem aile bütçesine uygun olarak görülüyor. Hem de seyahat ve konaklama özgürlüğüne sahipsiniz. Fakat bazı kendini bilmez karavan sahipleri, tatil yapmak için kilometrelerce yol yaptığı cennet köşelerin kelimenin tam manasıyla içine ediyor!

CENNET KÖŞE KANDIRA

Karavan tatilcilerinin uğrak mekanlarından biri de Kandıra. Denizi ve doğasıyla tam bir cennet köşe olan Kandıra’ya her yıl binlerce karavan kullancısı geliyor. Tatile gelen karavancıların bir bölümü çevre konusunda oldukça hassas davranırken, bir bölümü ise tam bir dağ ayısı diyebiliriz.

DAĞ AYILARI

İşte bu yediği yere pisleyen dağ ayılarına, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’den de tepki geldi. Foseptik giderlerini denize akıtan karavancıların fotoğraflarını yayınlayan Başkan Ölmez, “Yorum sizin” notuyla paylaşım yaptı.

ÇÖPÜNDEN VAZGEÇTİK…

İşte Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’in o açıklaması:
“Yorum sizin!
Zor şartlar altında Kocaeli’nin üçte birini kontrol etmeye uğraşan Kandıra zabıta ekiplerimiz, bir yandan da çevreye duyarlı karavanlarla uğraşıyoruz. Her şartta sahillerimizi korumaya devam edeceğiz. Bugün olduğu gibi, her zaman duyarlı vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Çöpünden vazgeçtik; fosfatiğini sizin girmek için can attığınız mavi sulara ve toprağa salma cüretini gösterebiliyorlar.”

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Karavanları o bölgelere sokmayacaksınız o zaman ! Ya da kameralarla sürekli gözetleme yapılmalı, karavan bekçisi de olabilir, tabii para alıp, her şeye müsaade eden bekçilerden olmamalı.. Oraya burayı kirleten, kirli sularını denize, dereye ya da toprağa bırakan karavanların plakaları tespit edilip esaslı ceza verilmeli !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…