Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye başkanı hastaneye kaldırıldı

Büyükşehir belediye başkanı hastaneye kaldırıldı. Belediye başkanının bir gece gözlem altına altındı.

Büyükşehir belediye başkanı hastaneye

Büyükşehir belediye başkanı solunum yolu enfeksiyonu şikayetinden dolayı hastaneye kaldırıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün rahatsızlanması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan Ergün’ün üst solunum yolu şikayetiyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne başvurduğu öğrenilirken,  yapılan tetkiklerde bir ilaca karşı alerjik sorun oluştuğu ve  bir gece gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edileceği öğrenildi.

CENGİZ ERGÜN KİMDİR?

1960 yılında Manisa’da doğan isim, ilk orta ve lise eğitimini Manisa’da tamamladıktan sonra Muğla Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Askerlik hizmetinin ardından kendi şirketini kurarak serbest inşaat müteahhitliği yaptı.

Manisaspor’a olan ilgisi ve tutkusu onu 2000-2008 yılları arasında Manisaspor Başkanlığı’na taşıdı. Başkanlık döneminde Manisaspor, tarihinde ilk kez 2005-2006 sezonunda Süper Lig’e yükselme başarısı gösterdi.

Siyasi arenadaki kariyeri ise 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Manisa Belediye Başkanı olarak başladı. İlk dönem başarısının ardından 2014 yerel seçimlerinde yine Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Son olarak 2019 yerel seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı adayı olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başladı.