Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

Belediye başkanı mı halka ilişkiler uzmanı mı?

Bildiğiniz üzere 31 Mart yerel seçimleri yaklaşıyor. Tüm adaylar açıklandı, açıklanmaya da devam ediyor. Bildiğiniz üzere büyükşehir belediye başkan adayları, ilçe belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, mahalle muhtarları adayları bu yerel seçimde boy gösterecekler.

En güçlü, en iyi seçim vaadinde bulunanlar, en iyi algıyı yaratanlar seçimi kazanacaklar. Halkımız umarım bu seçimde yaşadıkları şehirde, en değerli hizmeti sunacak olan adaylara oy vermeyi başarırlar.

Rica minnetle istenen oylara lütfen itibar etmeyin . Ey Sevgili halkım.
Bu bir genel seçim değil yerel seçimdir. Bu nedenle de adayların seçim vaatlerinin gerçekleştire bilirliğinin yüksek olması ve yaşadığınız şehre değer katıyor olması çok önemli.

2023 Genel seçimlerinde yaşadığımız şehir de bir kaç kez gördüğümüz , hatta bazen ismini bile bilmediğimiz, telaffuz etmediğimiz vekillerin halkın arasına karıştığına , oy istemek için esnaf ziyaretlerinde bulunduklarına şahit olduk.

5 sene eşittir 60 ay, 60 ay eşittir 1800 gün , 58 ay boyunca yani 1740 gün boyunca halkla kucaklaşma, hal hatır sorma sonrada seçime 2 ay kala meydanlarda boy göster. Olacak şey mi?

2024 yılında ki yerel seçimlerde artık halkımız daha bilinçli bir şekilde seçeceği adayına oy verirken daha sağlıklı düşünecek. Geçmişte yapılanlar, gelecekte yapılacak olanları göz önünde bulunduracak.

NACİZANE DÜŞÜNCEM ŞUDUR Kİ , artık bir şehrin yöneticisi kim olursa olsun özellikle belediye başkanı ise, haftanın 6 gününü , günün 16 saatini halkın arasında geçirmesin, esnaf ziyaretleri yapmasın, halkın sorunlarını dinlemesin. NEDEN Mİ ? ÇÜNKÜ BİR BELEDİYE BAŞKANI HALKLA İLİŞKİLER UZMANI DEĞİLDİR.

Görevini en iyi şekilde icra eden, işini layıkıyla yapan, hak yemeyen, kurallara uyan, halkın sorunlarını tespit eden ve bu doğrultuda sorunları çözen bir belediye başkanı zaten sorunsuz bir yönetim anlayışı ile çalışmak durumundadır.

Mesai saatlerinin çoğunluğunu sorun çözme, proje üretme, yeni yatırımlara imzalar atma, istihdam yaratma, kentin vizyonunun gelişmesine katkıda bulunma adına çalışmalar yapılmalı ve işleyen çarkın zincirlerini kontrol etmek bir belediye başkanının görevleri arasındadır.

Belediye Başkanlarının yardımcıları, koordinatörleri, meclis üyeleri, müdürleri, şefleri işlerini layıkıyla yerine getiriyorsa o belediye başkanı işini düzgün yapıyor demektir.

Siz işinizi düzgün yapmazsanız oluşan sorunlardan dolayı sürekli sorunları çözebilmek adına o olayların üzerine yoğunlaşmak zorunda kalırsınız.

31 Mart yerel seçimlerinde tüm partilerimize ve adaylarımıza başarılar diliyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER