Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Derince U-19 galibiyet ile başladı “3-2”

Bölgesel Gelişim U-19 Ligi’nde mücadele eden Belediye Derincespor ilk maçında Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Bölgesel Gelişim U-19 Ligi’nde

İLK YARIDA GOL OLMADI

Derince Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarının başında Halis’in golü ile öne geçen Derince skoru koruyamadı ve 5 dakika sonra skorun 1-1’e gelmesine engel olamadı. Ancak çabuk toparlanan ekibimiz önce Enis ardından Sıraç ile fileleri buldu ve 3-1’lik avantajı yakaladı.

İYİ FUTBOL, GÜZEL GALİBİYET

Maçın son bölümlerinde basit hata sonrası kalesinde golü görse de maçı 3-2 kazanan Belediye Derincespor sevinen taraf oldu. Gruptaki bir diğer temsilcimiz Kocaelispor ilk maçında Bursa Nilüfer’i deplasmanda 3-2 mağlup etmesini bildi. İnegölspor, İnegöl Kafkas ve Bandırma haftanın diğer kazananları oldu.

DERİNCE U-17 KÜYAHYA’YA KAYBETTİ

Derince ikinci maçını deplasmanda İnegöl Kafkas ile Kocaelispor ise İnegölspor ile sahasında oynayacak. 2 maç da cumartesi günü saat 12.00’de başlayacak. Öte yandan Belediye Derincespor U-17 takımı ilk maçında Kütahyaspor’a konuk oldu ve mücadeleyi ikinci yarıda yediği gollerin ardından 2-0 kaybetti.