Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Derincespor alt yapı koordinatörü belli oldu

Nevzat Bayram’ın aldığı Belediye Derincespor’da yeni sezon önce hem üst yapıda hem de alt yapıda hareketli günler yaşanıyor.

Nevzat Bayram’ın aldığı Belediye

A TAKIM NURİ ÇOLAK’A EMANET

İzmitli teknik kadro ve futbolcuları takıma adapte edecek olan Nevzat Bayram ekibi ile birlikte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 40 milyon lira karşılığında Erdinç Şehit’ten kulübü alan Bayram, Sportif Direktör olarak Murat Çolak’ı, A takımın başına Kocaelispor’un unutulmaz futbolcularından Nuri Çolak’ı getirdi. Çolak’ın ekibinde Ali Mumcu, Gürcan Yazıcı ve Sertaç Yaman olacağına karar verildi.

KADRO KURACAK

Kulüpte merak edilen konular arasında alt yapının akıbetinin ne olacağı geliyordu. Görev yaptığı süreçte kısıtlı imkanlar doğrultusunda oldukça başarılı işlere imza atan Belediye Derincespor Alt Yapı Koordinatörü Hüseyin Türe’ye emeklerinden ötürü teşekkür edildi. Sarı lacivertlilerde alt yapı koordinatörlüğüne yine ilimizin başarılı teknik adamlarından, Kocaelispor’da görev aldıktan sonra geride bıraktığımız sezon Belediye Derincespor’da çalışan Göksel Ali Argun getirildi. Marmaris’te olan Argun’un Derince’ye geldikten sonra alt yaş grupları için teknik kadro kuracağı öğrenildi.