Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Derincespor, alt yapıda altın bir çağ yaşayacak

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Belediye Derincespor büyük düşünüyor. Başkan Erdinç Şehit alt yapı için de düğmeye bastı.

2. Lig Kırmızı Grup’ta

TÜM LİGLERDE YER ALACAKLAR

Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Belediye Derincespor yeni sezonda alt yapı hamleleri ile de adından söz ettirmek istiyor. Hasan Hüseyin Türe’nin koordinesinde, işinde uzman çok değerli antrenörlerin yer aldığı Belediye Derincespor alt yapı grupları tüm liglerde mücadele edecek. Yerel liglerde 11,12 ve 13, akademi liglerinde de 14,15,16,17 ve 19 gruplarında mücadele edecek olan sarı lacivertliler alt yapıda altın bir çağ yaşamak için elinden geleni yapacak. 

ALT YAPI HOCALARIMIZA ÇOK GÜVENİYORUM

Başkan Erdinç Şehit’in “Alt yapı olmazsa olmazımız. Günümüz futbolunda maliyetler çok arttı ve gençlere yönelme zorunluluğumuz doğdu. Bunu tüm kulüpler bu şekilde yönetmek zorunda. Bu sezon alt yapımız çok farklı olacak ve bu kulüp sadece üst yapısı ile değil alt yapısı ile de konuşulacak. Bunu kimse merak etmesin. Sizler de göreceksiniz, alt yapımızla da gurur duyacağız. Bizlerin buradaki güvencesi kıymetli hocalarımızdır. Alt yapı antrenör ekibimize de bu anlamda çok güveniyorum. Yolları açık olsun” dedi. 

ALT YAPI MALZEME GİDERİ 1.5 MİLYON

Öte yandan Belediye Derincespor, A takımda giydiği malzemelerin aynılarını 19 yaş grubuna da giydirecek. Puma ile anlaşan Derince ekibinde 19 yaş grubu da aynı ürünleri üzerine geçirecek. Diğer yaş grupları da iyi malzemelerle liglerde boy gösterecek. Belediye Derincespor’un alt yapı grupları için ödeyeceği malzeme gideri yaklaşık 1.5 milyon lirayı bulacak.