Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Derincespor’a Uşak morali “1-7”

2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor sezona havlu atan Uşakspor deplasmanından 7-1’lik galibiyetle döndü.

2. Lig Kırmızı Grup’ta

Son maçında evinde İskenderun karşısında şanssız bir yenilgi alan ekibimiz bu galibiyetle puanını 22’ye çıkardı. Sarı lacivertliler böylece ikinci yarıdaki puanını da 8 yaptı. Derince ekibinde 3 puanı getiren golleri 12’de Taha Aydınlı, 37’de kendi kalesine Halil Ertürk, 40’ta Okan Baydemir, 42’de Ömer Faruk Çalışkan, 43’te Berat Ali Genç, 45+1’de Erdi Can Şehit, 85’te yeni transfer Ege Özkayımoğlu attı.

BİZİM HAKAN ATTI, ARNAVUTKÖY UZATMADA KAZANDI

2. Lig Kırmızı Grup’ta Derince ekibini yakından ilgilendiren Mücadelede Arnavutköy Belediyespor deplasmanda Sarıyer’i 90+5’te İzmitli stoper Hakan Çinemre’nin golü ile 4-3 mağlup etti. Aksaray sahasında Karaman’a 2-0 mağlup olurken, Denizlispor ile Etimesgut Belediyespor arasındaki maçta gol sesi çıkmadı.

ÇARŞAMBA AMED GELİYOR

Somaspor ile Fethiyespor da 1-1 berabere kalırken, Düzce sahasında Isparta’ya 3-0 yenildi. Haftanın önemli maçında İskenderun sahasında Amedspor’a 3-2 yenildi. Çarşamba günü Derince’ye gelecek olan Amed ekibinde Ahmet Dereli kırmızı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Bu haftanın geneline bakıldığında skorlar Derince’nin istediği gibi seyretti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür