Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Derincespor, Isparta’ya resmen patladı! “3-0”

2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor’da 32 Isparta galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Bu kez iyi oyununu galibiyetle süsleyen sarı lacivertliler ile üzerindeki Düzce arasındaki puan farkı sadece 2’ye düştü.

2. Lig Kırmızı Grup’ta

GÜLLERİ İLE İLK GALİBİYET

26 maçta topladığı 25 puanla ateş hattında yer alan Belediye Derincespor son maçında 32 Isparta’ya kelimenin tam anlamı ile patladı. Her maç rakipleri ile başa baş mücadele eden ancak istediği sonucu bir türlü alamayan sarı lacivertliler yeni teknik adamı Taner Gülleri ile çıktığı ikinci maçta galibiyetle tanıştı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ RAKİP ARNAVUTKÖY

46 puanla Play-Off hattındaki yer alan rakibini Alperen’nin penaltıdan, Ege ve sezonun flaş gençlerinden Ömer Faruk Karaman’ın golleriyle 3-0 mağlup eden Derince’nin hemen üstündeki Düzcespor ile arasındaki puan farkı 2’ye düştü. Takım bu galibiyet ile özgüven kazanırken kalan haftalar öncesi camiaya da umut verdi. Derince ekibi 6 Mart’ta kendisi gibi ateş hattından kurtulmak isteyen Arnavutköy Belediyespor ile deplasmanda çok önemli bir maça çıkacak.