Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Derincespor ölüm virajlarına giriyor

2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor son maçında Karamanspor’a 2-0 mağlup oldu. Sarı lacivertliler 9 günde birbirinden kritik 3 maça çıkacak.

2. Lig Kırmızı Grup’ta

TEK EKSİK TAHA
Gol atamama sorununa Karaman’da da yakalanan Belediye Derincespor akıl almaz goller kaçırdığı deplasmandan 2-0’lık yenilgi ile döndü. 25 maçta topladığı 22 puanla ateş hattında yer alan ekibimizde Karaman maçında kırmızı kart gören Taha dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

ISPARTA SON 6 MAÇTA 4 GALİBİYET ELDE ETTİ

Teknik Direktör Taner Gülleri ile ilk maçında puanla tanışamayan takımda Gülleri bir takım kurallar koydu ve takım içi disiplini artırmak adına önlemler aldı. Derince ekibi 9 gün içinde birbirinden kritik 3 maça çıkacak. İlk hedef cumartesi günkü Isparta maçı. Son 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan rakibinden 3 puanı sökmek isteyen Belediye Derince Çarşamba günü kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Arnavutköy’e konuk olacak.

HEDEF 3 MAÇTA 7 PUAN

Derince’nin önümüzdeki pazar günkü rakibi alt sıralardan yukarılara tırmanmak isteyen Etimesgut Belediyespor olacak. Sarı lacivertliler bu üç maçtan en az 7 puan hedefliyor. Son derece kritik bir sürece giren takım Isparta maçının hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.