Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Derincespor UMUT veriyor

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Belediye Derincespor’un kamp performansı memnuniyet verici. Heder bu istikrarı lige yansıtmak.

2. Lig Kırmızı Grup’ta

KAMP HAYLİ VERİMLİ GEÇTİ

Düzce Topuk Yaylası’ndaki ilk hazırlık maçına Mersin İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup eden ikinci maçında ise Iğdır Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Belediye Derincespor üçüncü maçında yine Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak ve bu maçta gençlere şans verilecekti. Ancak Mersin ekibi sakat oyuncu fazlalığı nedeniyle maçın iptalini rica etti, Derince tarafı da bu ricayı kabul etti.

FENERBAHÇE GENÇ TAKIMI MESAJ VERDİ

Sarı lacivertliler Pazar günü Serik Belediyespor ile karşılaştı ve maçı 3-0 kazandı. Salı günü de Kastamonuspor’u 2-1 mağlup eden takım umut verdi. Öte yandan Semih Şentürk’ün çalıştırdığı Fenerbahçe U-19 takımı ile pazartesi günü için anlaşma sağlandı ve bu maç oynandı. Derince’nin genç futbolcuları bu maçta görücüye çıktı ancak beklentilerin altında kaldı.

SOFUOĞLU ÇOK MEMNUN

Bu akşam Mardinspor maçı ile kampını tamamlayacak olan ekibimizde Teknik Direktör Turhan Sofuoğlu “Beklediğimden daha kısa bir kısa sürede takım oluyoruz. Sezon öncesi aldığımız geri dönüşler oldukça umutlu. 2-3 nokta transfer arayışımız daha var ve bu isimlerle de anlaşırsak sezona güçlü bir giriş yapacağımızı umut ediyorum” dedi.