Maçtan 9 saat önce 9 futbolcu transfer ettiler, Fenerbahçe'ye kafa tuttular

Belediyeye Derincespor U-14 takımı Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmadan sadece 9 saat önce kadrosuna 9 futbolcu kattı ve güçlü rakibine kafa tuttu. Rakibine 2-0 yenilen sarı lacivertliler mücadelesi ile ayakta alkışlandı.

Maçtan 9 saat önce 9 futbolcu transfer ettiler, Fenerbahçe'ye kafa tuttular
Kocaeli Gazetesi- Belediye Derincespor maçtan 9 saat önce 9 futbolcu transfer etti

SON ANDA SAHAYA ÇIKABİLDİLER

Belediye Derincespor U-14 takımı elindeki mevcut futbolcuları başta Kocaelispor olmak üzere farklı takımlara gönderdi ancak kendisinin lige girme tehlikesi karşısına çıktı. İlimizdeki çevre kulüplerden futbolcu desteği alan sarı lacivertliler, Fenerbahçe maçına sayılı saatler kala kadrosunu oluşturabildi ve sahaya çıkabildi. Bu enteresan olayın ardından herkes Fenerbahçe'nin açık ara üstün bir futbol ve farklı galibiyetini beklerken Belediye Derincespor'un tabiri caizse bir günlük kadrosu müthiş bir mücadele ortaya koydu. İzmit'in çocukları olağanüstü mücadele ettiği karşılaşmayı 2-0 kaybetse de başta Fenerbahçeli kurmaylar olmak üzere herkesin takdirini kazandı.

ARGUN'DAN TEŞEKKÜR

Belediyeye Derincespor Altyapı Koordinatörü Göksel Ali Argun konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
Fenerbahçe tesislerinde oynadığımız karşılaşmada U-14 takımımız Fenerbahçe'ye 2-0 yenilmiş olsa da sahadaki mücadele ve özgüvenli oyunlarından dolayı teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutlarım. Cuma gününe 9 transfer yaparak lige son anda katılıp katılmama şüphesine bile düştüğümüz, geçen sezondan en iyi 4 oyuncumuzu Kocaelispor'a verip yerine hiç oyuncu alamadığımız, izlediğimiz beğendiğimiz ve geçen sezonki takımın üzerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bölgemiz takımlarından oyuncu alamazken Darıca Kale'den 6 Yavuzspor, Yeni Kocaelispor ve Çayırtepespor'dan 1'er oyuncu katkısı ile kadromuzu oluşturabildik.

İLK YARIYI 0-0 BİTİRDİK

İlk maçına neredeyse hiç antrenman yapamadan, Fenerbahçe gibi bir takımın karşısına çıkıp ilk yarıyı 0-0 bitirip büyük mücadele eden çocuklarımızın velilerine ve Darıca Kale Spor Kulübü Başkanı Güven Çağlayan başta olmak üzere, Yavuzspor Kulübü'ne, Çayırtepespor Kulübü'ne ve Burak Uzuner hocama çok teşekkür ederim.

Kaynak: Erdem Övüç
Belediye Derincespor fenerbahçe Göksel Ali Argun