Nuri Çolak: Öyle ya da böyle!

Pazar günü Manisa temsilcisi Somaspor ile karşılaşacak olan Belediye Derincespor’da Teknik Direktör Nuri Çolak Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

Nuri Çolak: Öyle ya da böyle!

ÜZERİNE KATARAK İLERLİYORUZ

Genç teknik adam kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını ifade etti ve şu şekilde konuştu: Ankara Demir deplasmanından puanla döndük. Her zaman diyorum… Üzerine katarak ilerliyoruz. Özellikle ilk yarı sezonun en iyi oyunlardan birisini ortaya çıkardık. Takım bütünlüğünü koruyoruz ama Ankara Demir maçı üzerine koyabildiğimiz, doğru hücumlar yapabildiğimiz bir karşılaşmaydı. Neticesinde güçlü bir takımla oynadık. Futbolcularımızın performansından memnunum.

BELLİ BİR SEVİYEYE GELDİK DİYORSAK

Soma maçını içeride oynuyoruz. Açıkçası öyle ya da böyle kazanmamız lazım. Sezon öncesi bir takım sıkıntılarımız vardı. Ancak bir mazeretimiz kalmadı. “Belli bir seviyeye geldik” diyorsak bu maçı kazanmak zorundayız. İnşallah Soma maçı ile birlikte sezonun ilk 3 puanını alacağız. Buna ihtiyacımız var ve 1 galibiyet havayı çok farklı yere götürecektir. Rakibimiz genç ve yapımıza uyan bir takım. 7 puandalar. İnşallah kazanan taraf biz oluruz ve gelecek haftalar için moral buluruz.

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK
Somaspor Belediye Derincespor Nuri Çolak