Belediye Derincespor’a kupa morali! “1-2”

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında temsilcilerimizden Belediye Derincespor deplasmanda İnegölspor’u 2-1 mağlup etti ve adını dördüncü tura yazdırarak Erzincan maçı öncesi moral buldu.

Belediye Derincespor’a kupa morali! “1-2”

İZMİTLİ BATUHAN ALTINTAŞ, İNEGÖL’Ü ÖNE GEÇİRDİ

İnegöl İlçe Stadı’ndaki maça Belediye Derincespor, kalede Kaan, savunmada Tuğkan, Alpay, Erman, Canberk, önlerinde Alperen ve Oğuz Kocabal, sağda Ali, solda Taha, forvete yakın bölgede Ünal Emre, ileride ise Eren Bayraktar 11’i ile başladı. Maç boyunca büyük bir çekişme içinde geçen maçın 13. dakikasında İnegöl’ün İzmitli futbolcusu Batuhan Altıntaş’ın golü ile Bursa temsilcisi 1-0 öne geçti. Bu dakikada sağ kanatta topu alan ve Erman'ı geçen Batuhan kaleci Kaan’ın uzanamayacapu yere topu gönderdi.

BERABERLİK GOLÜ ERMAN BULUCU’DAN

Yediği golden sonra çabuk toparlanan Belediye Derincespor’da beraberlik golü 35. dakikada başarılı savunmacı ve takımın en istikrarlı isimlerinden Erman Bulucu’dan geldi. 34. dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde Eren'in kafa dokunuşuyla top Erman'ın önüne düştü, Erman da bu ikramı geri çevirmedi ve kaleci Deniz’in sağından topu filelere buluşturdu. “1-1”

TARIK MAYHOŞ PENALTIDAN ATTI

İlk yarısı 1-1 sona eren maçın ikinci yarısında da büyük bir çekişme hakimdi. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı karşılaşmanın 68. dakikasında Belediye Derincespor penaltı kazandı. Taha Aydınlı'ya ceza sahası içinde yapılan faulün ardından kazanılan penaltı vuruşunu Tarık Mayhoş kullandı ve başarılı futbolcu kaleci ile top ayrı yerlere gönderince takımını 2-1 öne geçirdi.

LİGDEKİ RAKİP ERZİNCAN

Kalan zaman dilimi içinde gerilimli anlar yaşansa da skoru korumasını bilen Belediye Derincespor, Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında, ligde son 3 maçını kazanan ve sahaya hayli moralli çıkan İnegölspor’u 2-1 mağlup ederek adını dördüncü tura yazdırdı. Ligde 10 maç sonunda sadece 1 galibiyeti bulunan sarı lacivertliler zorlu Erzincan maçı öncesi geçtiği tur ile moral buldu.