Belediye Derincespor’un yeni teknik direktörü belli oldu

Nevzat Bayram’ın kulübü satın almasının ardından sarı lacivertli kulüpte teknik kadronun nasıl olacağı merak konusuydu. Sarı lacivertlilerde yeni teknik direktör belli oldu.

Belediye Derincespor’un yeni teknik direktörü belli oldu

KOCAELİSPOR’UN UNUTULMAZLARINDAN

1 Eylül’de başlayacak olan sezon öncesi Belediye Derincespor’da teknik direktörün ve ekibinin hangi isimlerden oluşacağı merak konusuydu. Buna göre sarı lacivertlilerin başına Kocaelispor’un unutulmaz futbolcularından, geçtiğimiz sezondan bu yana Kocaelispor U-15 takımını çalıştıran Nuri Çolak getirildi. Nuri Çolak’ın kardeşi Murat Çolak, kulübün sportif direktörü oldu.

YARDIMCILARINDAN BİRİSİ ALİ MUMCU OLACAK

Nuri Çolak’ın yardımcılığını Kocaelispor U-19 takımını başarı ile çalıştıran ve Türkiye 4.’sü olan takımın antrenörü Ali Mumcu yapacak. Atletik Performans Antrenörü ilimizin genç ve gelecek vaat eden isimlerinden, Kocaelispor alt yapısında çok değerli hizmetleri bulunan Gürcan Yazıcı, Maç Analiz Antrenörü ise kısa bir süre önce Kocaelispor’da başarı ile görev alan Sertaç Yaman olacak. Kaleci antrenörlüğü noktasında da henüz bir resmiyet kazanılmış değil.

Belediye Derincespor’un yeni teknik direktörü belli oldu - Resim : 1

Kaynak: Erdem Övüç