Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediyeden ilçe başkanının inşaatına ceza! Verdi veriştirdi…

Çayırova Belediyesi CHP İlçe Başkanı Binali Eniş’in inşaatına ceza kesti. Eniş cezaya sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti.

Çayırova Belediyesi CHP İlçe

Çayırova Belediyesi tarafından CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş’in inşaatına ceza kesildi. Öz Alen Mühendislik firmasının sahibi olan Başkan Binali Eniş, sosyal medya hesabı üzerinden kesilen cezaya tepki gösterdi. Konut üreterek ticaret yaptığını ifade eden Başkan Eniş, Çayırova Belediyesi tarafından kesilen cezanın haksız olduğunu savundu.

KİMSEDEN İMTİYAZ BEKLEMEDİM

Sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaparak Çayırova Belediyesini hedef alan CHP’li İlçe Başkanı Binali Eniş, şu ifadeleri kullandı:
“Yıllardır Çayırova bölgesinde müteahhitlik yaparak konut üretmekteyim gerek benimle ticaret yapan gerek yakınlarım iş hassasiyetimi ahlakımı bilir kimseden işim ile ilgili imtiyaz beklemedim.

UZUN YILLAR SONRA İLK KEZ BUGÜN…

Uzun yıllar sonra ilk kez bugün inşaatıma Çayırova Belediyesi tarafından haksız yere ceza yazılmaya kalkışılması mobing uygulanması tesadüf mü bugüne kadar hep dik durdum boyun eğmedim bugünden sonra da hep dik duracağımdan boyun eğmeyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın Sizden korkan sizin gibi olsun…”