Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediyenin astığı afiş dikkat çekti

Gölcük Belediyesi tarafından sokak hayvanları ile ilgili asılan afiş sosyal medyada bölge halkı tarafından beğenildi.

Gölcük Belediyesi tarafından sokak

Gölcük Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanına astığı afiş dikkat çekti. Sosyal medyadan afişin fotoğrafını paylaşan vatandaş, “tebrik ederim” notunu düşerken, birçok kişi sokak hayvanlarıyla ilgili olan afişi destekler nitelikte yorum yaptı.

CEZAİ İŞLEM

Belediye tarafından asılan afişte şöyle denildi: “Yasal uyarı, sokaklar sahipsiz hayvanların yaşam alanıdır. Beslenmelerine engel olmak, hayvanlara zarar vermek, 5199 sayılı hayvanları koruma kanını gereğince cezai işleme tabidir.” denildi.

İşte bazı sosyal medya kullanıcılarının yaptığı yorumlar:

“Umarım dikkate alırlar koyduğumuz su kaplarını ertesi gün göremiyorum yazık hayvancıklar Allahımın dilsiz kulları unutmayalım”

“Umarım bundan sonra hayvan düşmanlarına en ağır ceza verilir onlar bizim canlarımız”

“Sokak hayvanları insanlara zarar vermediği müddetçe herkes tarafından sevilip merhamet edilmesi gerekir. Ancak söz konusu insan canı olunca hiçbir hayvan insandan daha üstte tutulamaz”

“Hayvanlara düşman değiliz ama hırçın olanlar toplanmalı çoluk çocuğumuz rahat dışarda gezemedikten sonra cezai işlem uygulasanız nolur bide grup halinde geziyorlar akşamları dışarı çıkamıyoruz belirli bi saatten sonra bu işe belediyeler bir çözüm bulmalı.”