Belsa esnafı Belsa esnafından şikayetçi

İzmit Belsa Plaza esnafı iş hanının kuzey tarafındaki çay ocaklarının haksız kazanç elde ettiklerini belirterek, diğer esnaflara da zarar verdiklerini söyledi.

Belsa esnafı Belsa esnafından şikayetçi

İzmit Belsa Plaza esnafı, iş hanının Kuzey tarafında bulunan esnaftan şikayetçi. Gazetemiz ihbar hattına gelen şikayette çay ocaklarının haksız kazanç elde ettiklerini ifade ederek, asayiş sorunu yaşattıklarını söyledi. İzmit Belsa Plaza esnafının gazetemize ulaştırdığı şikayet şu şekilde:

“MERDİVEN ALTI ÇAY OCAKLARI”

“Burası izmit Belsa İş Hanı bizler burada yüksek kiralar vergiler stopaj ve aidat ödeyen esnafız ama maalesef iş hanının kuzey tarafındaki girişlerin iç kısmında bulunan merdiven altı ve basit usul vergilendirilen çay ocakları iş hanının giriş kapılarının önlerine hatta sokağa varıncaya kadar masalar atarak hem asayiş sorunu yaratmakta hem de haksız kazanç elde etmektedirler.

“İŞGALLERİ İSRAİL’İ ARATMAZ”

Maalesef yönetim zaafiyeti de bunu ört bas etmekte bu çay ocakları sadece iki metrekare ama işgalleri İsrail’i aratmaz gelin görün ne vergileri ne aidatları ne stopajlari vs. giderleri olmadığı gibi diğer esnaflara da büyük zarar vermekteler aileler iş hanına girmekte tereddüt ediyor.”