Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ben Bu Cihana Sığmazam 54 CANLI YAYIN İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam 54 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Ben Bu Cihana Sığmazam 54 Bölüm İzle Youtube

Ben Bu Cihana Sığmazam 54 bölüm izle full hd tek parça ekranı geldi. 23 Ocak Salı akşamı ekrana gelen Ben Bu Cihana Sığmazam 54 bölümde, “Bu akşam ya sen öleceksin ya ben!” sesleri yükseldi. Müfit fabrikaları kapatınca Cezayir hesabını sordu. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 54 bölüm full izle ekranı..

Ben Bu Cihana Sığmazam

23 Ocak Salı günü ekrana gelen Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm başladı. Her hafta salı günleri yayına giren Ben Bu Cihana Sığmazam 54. bölüm izleyenlere flaş gelişme geldi. Cezayir’in evi terk ettiği Ben Bu Cihana Sığmazam 54 bölüm bekleyenlere özet geldi. Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Ebru Özkan Saban gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam 54. bölümde silahlar çekildi. “Bu akşam ya sen öleceksin ya ben!” seslerinin geldiği Ben Bu Cihana Sığmazam 54 bölüm izle ekranı açıldı. Salı günlerinin yıldız yapımı Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde Emina Tazıyev, Onbeşli’den ayrıldı. Onbeşli bu ani ayrılıktan şüphelenerek Emina’yı takip etti ve şok gerçek geldi. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 54 bölüm izle full hd tek parça ekranı..

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 54 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 54 BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

Ben Bu Cihana Sığmazam 54 bölüm bekleyen izleyicilere yeni bölüm geldi. Ben Bu Cihana Sığmazam 54. bölüm, “Bu akşam ya sen öleceksin ya ben!” sesleri yükseldi. Fabrikaları Müfit tarafından kapatılan Cezayir, bunun bizzat devlet tarafından mı yapıldığını, yoksa Müfit’in ona olan husumetinden mi kaynaklandığını merak etmektedir. Meseleyi araştırması için Atakan’la konuşur. Atakan Ankara’ya giderek üstleriyle toplantı yapar ve fabrikaların yeniden açılmasını sağlar. Ancak bir şartları vardır; Dayılar masası yeniden kurulacak ve Cezayir’le Gardaşov da o masada olacaklardır. Müfit masayı kurar ve göstermelik bir oylamayla liderliğine Sandıkçıoğlu’nu getirir. Öte yandan Emina Tazıyev, Onbeşli’den ayrılır. Onbeşli bu ani ayrılıktan şüphelenerek Emina’yı takip eder ve yıllardan beri aradığı Radovan’ın Musa Tazıyev olduğunu öğrenir. Artık intikam vakti gelmiştir.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCULARI

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ozan Akbaba (Emir Gardaşov), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Burak Çelik (Jean Luc), İsmail Demirci (Onbeşli), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Levent Özdilek