Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ben Bu Cihana Sığmazam Bugün Var Mı? 7 Mayıs Salı Ben Bu Cihana Sığmazam Bu Hafta Yok Mu? ATV Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm Ne Zaman?

Salı günlerinin sevilen yapımı Ben Bu Cihana Sığmazam severler yeni bölümü beklemeye başladı. 7 Mayıs Salı akşamı ekrana gelmesi beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam 66. bölüm fragmanı takibe alındı. 7 Mayıs ATV yayın akışı inceleyenler dizinin yeni bölümünün olup olmadığını sorguladı. Peki, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam bugün var mı? İşte yanıtı..

Salı günlerinin sevilen yapımı

Kadrosunda Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı gibi isimlerin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. 7 Mayıs Salı gününün gelişiyle gözler Ben Bu Cihana Sığmazam 66. bölüme çevrildi. Milyonlarca izleyicinin takip ettiği Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman araştırıldı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bugün var mı? 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta yok mu? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

7 MAYIS BEN BU CİHANA SIĞMAZAM BUGÜN VAR MI?

Ben Bu Cihana Sığmazam bugün var mı merak edenler için hemen söyleyelim ki 66. bölüm ekrana gelmeyecek. 7 Mayıs ATV yayın akışı listesinde sevilen dizi yerine Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı yayınlanacak. Salı günleri ATV ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm 14 Mayıs Salı günü ekrana gelecek.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

7 MAYIS ATV YAYIN AKIŞI 

08:00 Kahvaltı Haberleri
10:00 Müge Anlı İle Tatlı Sert
13:00 atv Gün Ortası
14:00 Mutfak Bahane
16:00 Esra Erol’da
19:00 ATV Ana Haber
19:45 Maça Doğru
20:30 Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı
22:45 Ben Bu Cihana Sığmazam
02:00 Maraşlı
04:30 Safir