Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir'i Oktay Kaynarca Yeni Durağı Belli Oldu! ATV Alan Yarışması Ne Zaman Başlayacak Netleşti! Alan Yayın Tarihi

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Cezayir Türk rolüyle vedalaşan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca yeni durağı Alan yarışması oldu. ATV ekranında yayına girecek olan Alan programı start tarihi belli oldu. Peki, Oktay Kaynarca Alan yarışma ne zaman? İşte yanıtı..

ATV ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi final yaparak ekran macerasını noktaladı. Sevilen yapımda Cezayir Türk karakterine bürünen ünlü oyuncu Oktay Kaynarca dizi biter bitmez yeni yapımına başladı. ATV ekranında yayınlanacak olan Alan yarışması için geri sayım başladı. Sadece bilgi değil aynı zamanda strateji yarışması olan Alan başlama günü belli oldu. Peki, Oktay Kaynarca Alan yarışması ne zaman başlayacak? İşte Alan yarışması merak edilenler..

OKTAY KAYNARCA ALAN YARIŞMASI

Yeni nesil yarışma programı Alan 13 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'da ATV ekranında yayın hayatına başlayacak. Oktay Kaynarca Alan yarışmasında sistemin rastgele seçtiği yarışmacı çevresinde bulunan rakiplerinden birini düello yapmak üzere seçecek. Seçtiği rakibinin kategorisinde düello için karşı karşıya gelen yarışmacılar 45 saniye içinde görseldeki kişi veya nesneyi bilmeye çalışacak. Doğru cevap verildiğinde sıra rakibe geçecek. Yanlış cevapta doğru cevap verene kadar aynı görselde kalınacak. Pas hakkını kullanan yarışmacının süresinden 3 saniye gidecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir'i Oktay Kaynarca Yeni Durağı Belli Oldu! ATV Alan Yarışması Ne Zaman Başlayacak Netleşti! Alan Yayın Tarihi - Resim : 1

OKTAY KAYNARCA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

27 Ocak 1965 Malatya doğumlu Oktay Kaynarca İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümünden mezun oldu. Birçok oyunda yer alan Oktay Kaynarca asıl ününe 2003 yılında yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisi ile kavuştu. Sevilen yapımda Süleyman Çakır rolüne hayat veren Oktay Kaynarca Adanalı dizisinde Yavuz karakterine büründü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan Oktay Kaynarca son adresi Ben Bu Cihana Sığmazam oldu. 2002–2008 yılları arasında oyuncu Özgü Namal ile evli olan Oktay Kaynarca ikinci evliliğini 2012–2013 yıllarında Melek Angun ile yaptı.

OKTAY KAYNARCA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur