Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Ölüyor Mu? Ebru Özkan Diziden Ayrılıyor Mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Ebru Kimdir?

ATV salı yapımları arasında yer alan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde tüm gözler Leyla'ya çevrildi. Ceazayir'in demir parmaklıklar ardından çıkarmaya çalıştığı karısı Leyla Türk ölümle burun buruna geldi. Yeni bölüm fragmanında cezaevine giren Leyla bıçaklandı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla ölüyor mu? İşte yanıtı..

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi severler yeni bölümle birlikte merak ettiği sahneye odaklandı. 6 Şubat Salı günü ekrana gelen Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde ortalık kan gölüne döndü. Milyonların severek takip ettiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde meraklı gözler Cezayir'in sevmelere doyamadığı eşi Leyla'ya çevrildi. Her hafta salı günleri yeni bölümü yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cezayir'e acı haber mi gelecek merak konusu oldu. Yeni bölümde Leyla hapishanede bıçaklandı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla ölecek mi? Ebru Özkan diziden ayrılacak mı? İşte merak edilen Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla akıbeti..

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Ölüyor Mu? Ebru Özkan Diziden Ayrılıyor Mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Ebru Kimdir? - Resim : 1

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM LEYLA ÖLÜYOR MU? EBRU ÖZKAN DİZİDEN AYRILACAK MI?

6 Şubat Salı akşamı yayın hayatına yeni bölümle devam eden Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde beklenen an geldi. Cezayir Türk'le evlenmeyi kabul ettiği günden beri tehlikenin ortasında yaşayan Leyla için yeni bir dönüm noktası geldi. Atakan'dan gelen ölüm emri ardından tüm oklar Leyla'ya çevrildi. Leyla'ya kumpas kuruldu ve demir parmaklıklar ardına düştü. Cezayir bir yandan düşmanlarına korku salarken bir yandan da Leyla'yı oradan kurtarmanın yollarını aradı. Vedat, Leyla'yı uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle cezaevine yollattı. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde Koğuş ağası, "Bana bak bu koğuştan ben sorumluyum" dedi. Dik başlı olan Leyla ise, "Ateş olsan kendin kadar yer yakarsın" yanıtını verdi ve bıçak saplandı. Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla karakterinin ölüp ölmeyeceği yeni bölümde ortaya çıkacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Ölüyor Mu? Ebru Özkan Diziden Ayrılıyor Mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Ebru Kimdir? - Resim : 2

EBRU ÖZKAN SABAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla Türk rolüne bürünen güzel oyuncu Ebru Özkan 18 Kasım 1978 tarihinde Ankara'da doğdu. Üniversite eğitimine burslu bir öğrenci olarak Bilkent Üniversitesinde başladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde öğrenim gören Ebru Özkan, Gözyaşı Çetesi adlı dizide oyunculuğa başladı. Oyunculuk kariyerinde zirveye ulaştığı proje olan Hanımın Çiftliği dizisindeki Halide rolüyle milyonların övgüsünü kazandı. 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ertan Saban ile evlenen Ebru Özkan Biricik Saban adında bir kız çocuğu var.

EBRU ÖZKAN OYNADIĞI DİZİLER

Not Defteri

Paramparça

Şahin Tepesi

Hekimoğlu

Şahmeran

Hanımın Çiftliği

Ben Bu Cihana Sığmazam

EBRU ÖZKAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN