Ben Bu Cihana Sığmazam Peyami Kim? Umut Oğuz Kimdir, Kaç Yaşında? Umut Oğuz Hangi Dizilerde Oynadı?

Salı günleri ekrana gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine dev transfer geldi. Yıllar önce Adanalı dizisi kadrosunda birlikte olan Oktay Kaynarca ile Umut Oğuz tekrar buluştu. Lezize teyze rolüyle hafızalara kazınan Umut Oğuz yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Peyami kim? İşte yanıtı..

Ben Bu Cihana Sığmazam Peyami Kim? Umut Oğuz Kimdir, Kaç Yaşında? Umut Oğuz Hangi Dizilerde Oynadı?

Yıllar önce ekrana gelen Adanalı dizisinde Oktay Kaynarca ile birlikte oynayan Umut Oğuz yeni adresi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oldu. Adanalı dizisinde Fikret hem Lezize teyze rolleriyle hafızalara yerleşen ünlü oyuncu Umut Oğuz yeni durağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oldu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine Peyami rolüyle dahil olan Umut Oğuz hayranları heyecanlandı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Peyami kim? Umut Oğuz kimdir, kaç yaşında? Umut Oğuz hangi dizilerde oynadı? İşte Ben Bu Cihana Sığmazam Peyami hikayesi..

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM PEYAMİ KİM?

Ben Bu Cihana Sığmazam Peyami rolüyle kadroya Umut Oğuz dahil oldu. Leyla, Ömer'in vurulmasıyla karnındaki çocuğu ve kaderiyle baş başa kaldı. Cezayir onları kurtarmak için zamana karşı yarışmaya başladı. Leyla ve Ömer'in durumu merak konusu olurken devreye Peyami girdi. Maytap lakaplı Peyami Cezayir'in yanına geldi. Mustafa Üstündağ'ın canlandırdığı Behçet Şavlı'nın kadim dostu olan Peyami hikayesi merak edildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam Peyami Kim? Umut Oğuz Kimdir, Kaç Yaşında? Umut Oğuz Hangi Dizilerde Oynadı? - Resim : 1

UMUT OĞUZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2 Temmuz 1977 Ankara doğumlu Umut Oğuz, Anadolu Üniversitesi Turizm Otelcilik okulundan mezun oldu. Bir dönem işini yapan Umut Oğuz oyunculuğa merak sardı. 1999 yılından beri tiyatro sahnelerinde yer alan Umut Oğuz kameralar karşısında 2008 yılında yayınlanan Emret Komutanım dizisiyle çıktı. Asıl ününe Adanalı dizisiyle kavuşan Umut Oğuz dizide hem Fiko hem de Lezize Nine karakterlerini canlandırdı. Kertenkele dizisinde oynayan Umut Oğuz yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam oldu.

UMUT OĞUZ OYNADIĞI DİZİLER

2014 - Kertenkele (Şevket)

2014 - Boynu Bükükler

2012 - Bana Bir Soygun Yaz (Süleyman)

2008 - 2009 - Yalancı Romantik (Hamit)

2008 - Emret Komutanım (Zihni Fikri Parlak)

2008 - 2010 - Adanalı (Fiko/Lezize Nine)

2007 - Cumhur Cemaat

2005 - Emret Komutanım (Korhan)

2004 - Çalınan Ceset (Hayri)

2004 - Tatil Aşkları (Berke)

2004 - Büyük Buluşma (Cemil)

2003 - Şöhretler Kebapçısı

2002 - Sırlar Dünyası / Sır Kapısı (Yılmaz)

2000 - Üvey Baba (Hakan)

2000 - Ona Bakma Bana Bak

2000 - Güneş Yanıkları

UMUT OĞUZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN