Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Benzin, Mazot, LPG fiyatlarına zam geldi!

3 Temmuz’da beklenen ÖTV zammı öncesinde benzin litre fiyatı son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı.Akaryakıt fiyatlarında bugün değişiklik yaşandı.

3 Temmuz'da beklenen ÖTV

3 Temmuz tarihinde beklenen ÖTV zammı öncesinde benzin litre fiyatı son bir ayın en yüksek seviyesine ulaşırken motorin fiyatı ise 26 Mart’tan bu yana en yüksek seviyesine çıktı. LPG (otogaz) fiyatlarında da artış gözlemlendi. Peki benzin ve motorin zamlarından sonra güncel akaryakıt fiyatları ne oldu? İşte 25 Haziran Salı günü itibarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir’deki benzin ve motorin fiyatları…

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT!

Bugün itibarıyla akaryakıt fiyatlarına üçlü zam yapıldı. Bu durum akaryakıt fiyatlarını yeniden zirveye taşıdı. İşte il il güncel benzin, motorin ve LPG litre fiyatları…

ZİRVE YAPTI!

Bugün itibarıyla benzin litre fiyatı 2 TL, motorin fiyatı ise 1,68 TL arttı. LPG fiyatları da 40 kuruş yükseldi. Bu artışlarla birlikte benzin fiyatları 21 Mayıs’tan bu yana en yüksek seviyeye ulaşırken, motorin fiyatları 26 Mart’tan sonra zirve yaptı.

ÖTV ZAMMI KAPIDA

3 Temmuz’da TÜİK tarafından açıklanacak enflasyon verilerinin ardından ÖTV’ye yapılacak zamla birlikte akaryakıt fiyatlarının litre başına 3 – 3,5 TL daha artması bekleniyor. Böylece iki haftalık süre içerisinde benzin ve motorin fiyatları 5 TL’nin üzerinde bir artış göstermiş olacak. Bu durumda hem motorin hem de benzin fiyatları 45 TL’nin üzerine çıkacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, cezaevinde tutuklu
Sıradaki Haber Dilan Polat ve Engin Polat davası tamamlandı: 27 yıl hapis cezası