Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BENZİNE MOTORİNE ZAM TABELALAR DEĞİŞTİ: İstanbul, İzmir, Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları Resmen Değişti! 15 Mart 2024 Cuma Güncel Akaryakıt Fiyatları

Araç sahiplerini can evinden vuran benzine motorine zam geldi. 15 Mart Cuma gününün en çok merak edilen başlığı akaryakıt zammı oldu. Petrol ve döviz fiyatlarındaki hareketliliğin vurduğu akaryakıt fiyatları tek tek değişti. Peki, mazota zam var mı? Benzine zam geldi mi? İşte 15 Mart güncel akaryakıt fiyatları..

Araç sahiplerini can evinden

2024 yılında zam üstüne zam gören akaryakıt fiyatları bir kez daha değişti. Brent petrol varili uluslararası piyasalarda ​84 dolara kadar yükselince Türkiye’de parametreler tepetaklak oldu. Akaryakıt fiyatlarındaki yükselişte dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD’nin ticari ham petrol stoklarındaki düşüş öngörüsü etkili oldu. Ehliyet yaktıran zamlara bir yenisi daha eklendi. 15 Mart Cuma gününden itibaren geçerli olan 1 lira 53 kuruşluk benzine motorine zam resmen geldi. İşte 15 Mart 2024 Cuma güncel akaryakıt fiyatları..

BENZİNE MOTORİNE ZAM SON DAKİKA

Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan benzine zam, motorin zam detayları belli oldu. 15 Mart akaryakıt fiyatları an itibariyle değişti. Arama motorlarında mazota zam var mı, benzine zam geldi mi sorgusu yapan araç sahipleri için yeni tabelalar geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerin ardından güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları değişti. İstanbul, İzmir ve Ankara benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları belli oldu. İşte 15 Mart güncel akaryakıt fiyatları..

15 MART 2024 CUMA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 

İstanbul Anadolu yakası

Benzin fiyatı: 41.99 TL

Motorin litre fiyatı: 40.70 TL

LPG litre fiyatı: 21.43 TL

İstanbul Avrupa yakası

Benzin fiyatı: 42.08 TL

Motorin litre fiyatı: 40.77 TL

LPG litre fiyatı: 21.85 TL

Ankara akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 42.83 TL

Motorin litre fiyatı: 42.71 TL

LPG litre fiyatı: 21.85 TL

İzmir akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 43.04 TL

Motorin litre fiyatı: 42.91 TL

LPG litre fiyatı: 21.51 TL