Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Berberlere zam geldi… İşte yeni tarife!

Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt berber fiyatlarına zam geldiğini açıkladı. İşte yeni tarife…

Kocaeli Berberler Odası Başkanı

Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt yeni zamlı tarifeyi paylaştı. Bozkurt, yeni tarifenin 24 Haziran itibariyle uygulanacağını söyledi. Bozkurt’un konu ile ilgili açıklaması şu şekilde: Bilindiği üzere 18/07/2023 tarihinde aldığımız tarife,aradan geçen 1 yıla yakın bir zaman içerisinde yükselen Enflasyon nedeniyle (Bağkur, Ssk, Vergi, Kira,Elektrik, Su, Ulaşım, Temel ihtiyaçlar Gıda,Kozmetik Ürünler vb artması) , esnaflarımızın giderlerinde ek artışlar olmuştur.

“ODAMIZDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ”

Bunların neticesinde, üyelerimizden gelen tarife talepleri doğrultusunda hazırlanan ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği onayına sunulan yeni tarifemiz, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin 14/06/2024 tarih,6 sayılı kararıyla onaylanmıştır.Yeni zamlı tarifelerin ;hazırlanması ve Baskısı Bayram öncesine yetişemediğinden,Üyelerimiz 24/06/2024 Pazartesi günü itibariyle yeni çıkan Resmi Onaylı Tarifeyi Odamızdan temin ederek uygulamaya başlayabilirler.

BULUNMASI ZORUNLU

Ticaret İl Müdürlüğünden gelen yazıda belirtildiği üzere ; Zamlı fiyatların uygulanabilmesi için , Kocaeli Esnaf Odalar Birliği ve Oda onaylı Tarifenin alınarak İşyerlerinde bulundurulması zorunludur. Resmi tarifenin dışında herhangi bir A4 kâğıda ya da buna benzer tarifeler geçersiz ve yasaktır. Vatandaşlarımızın da iş yerlerinde Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun hazırlayıp, odamızca esnaflarımıza ulaştırılan Mühürlü , Kaşeli ,Onaylı Resmi Tarifeyi talep etmeleri önemlidir.

3 KATEFORİLİ TARİFE

Tarifemiz 3 kategori, Lüks Sınıf , A Sınıfı, B Sınıfı olarak belirlenmiştir.Tarifelerimizde belirlenen rakamlara,saç yıkama ve özel İstekler eklendiğinde alınan ücretler de taleplere göre değişecektir. 3 farklı sınıfta çıkan tarifelerimizde, Lüks sınıfın bütün esnaflarımız tarafından uygulandığıyla ilgili yanlış bir algı oluşmuştur. Ancak bu doğru değildir. Üyelerimiz bulundukları bölgelere göre çoğunluğu A ve B sınıfı tarifeleri kullanmaktadır. Kocaeli Esnaf Odalar Birliğinin toplantısı sonrası Odamıza gelen Zamlı Tarife Onay yazısına göre hazırlanan Yeni Tarifelerini 24/06/2024 ,Pazartesi gününden itibaren Odamızdan temin edebilirler.”
KOCAELİ BERBERLER ODASI YENİ BERBER FİYAT TARİFESİ