Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beridze için iki aday… Yakın olan takım…

Bu sezon beklentileri karşılayamayan ve mental olarak da takımdan kopan Beridze için iki aday var… İki takım da 1. Lig’den…

Bu sezon beklentileri karşılayamayan

KESİN GÖZÜ İLE BAKILIYOR

Geride bıraktığımız sezon büyük umutlarla transfer edilen, kimi maçlarda öne çıkan ancak yeni sezon öncesi gerek hazırlık maçlarında gerekse de resmi maçlarda beklentileri tam anlamı ile karşılayamayan Giorgi Beridze ile yolların ayrılacağına kesin gözü ile bakılıyor.

İKİSİNİN DE GALİBİYETİ YOK

Yeni sezonda 550 bin Euro’luk sözleşmesi bulunan Gürcü futbolcu için sezona istediği gibi başlayamayan ve henüz galibiyetleri bulunmayan iki takım Esenler Erokspor ile Çorum Futbol Kulübü talip. Futbolcunun maliyetinin fazla olması takımların kafasını karıştırırken, Kocaelispor’un da ödeme ile kulüplere kolaylık sağlayacağı Erokspor’un, Beridze’yi transfer etmeye daha yakın olduğu ifade edildi.

HAFTA ARASINDA GELİŞMELER YAŞANABİLİR

Öte yandan Kocaelispor’un kanat ve 8 numara pozisyonu için transfer çalışmaları sürüyor. Bir ara gündeme Del Valle gelmiş ancak futbolcunun pozisyonu ile ilgili sıkıntı olabileceği düşünüldü. Del Valle, Mendes gibi sol kanatta oynamayı seviyor. Bu arada yurt dışından da kulübe önerilen futbolcular olduğu Teknik Direktör Sağlam’ın hafta arasında net kararını vereceği öğrenildi.